ANKARAKARTINIZI ONLİNE ALIN, KARTINIZ EVİNİZE GELSİN

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BİR YENİLİK DAHA

ANKARAKARTINIZI ONLİNE ALIN, KARTINIZ EVİNİZE GELSİN

Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları ve sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla yaptığımız yeniliklere bir yenisini daha ekledik ve Ankarakart başvurularını online ortama taşıdık.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün yeni uygulamasıyla, vatandaşlarımız Ankarakart almak için artık gişelere gitmek zorunda kalmayacaktır. Vatandaşlarımız, “www.ankarakart.com.tr” sitesine üye olduktan sonra dört kolay adımda yapacakları başvuru ile Ankarakartları hazırlanacak ve kargo şirketi aracılığıyla teslim edilecektir. Kartını elden teslim almak isteyenler ise tüm işlemlerini online olarak tamamladıktan sonra, randevu alarak kartlarını başvuru noktalarından teslim alabileceklerdir.

Ankaralıların hayatını kolaylaştırıp başvuru noktalarında oluşabilecek yığılmaların da önüne geçecek olan uygulamadan ilk olarak öğrenci, öğretmen ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız faydalanacak; ilerleyen zamanlarda da tüm Ankaralılar, kart satın alım işlemleri için bu uygulamayı kullanabilecektir.

Yayın Tarihi: 14.05.2020
Okunma Sayısı: 252123