Mobil Uygulama Güvenlik Politikası

Mobil Uygulama Güvenlik Politikası

Kişisel Bilgi

Bu uygulama, herhangi bir kişinin tanımlanabilen hiçbir kişisel bilgisini toplamamakta ve dağıtmamaktadır. Bu uygulamanın birlikte çalıştığı servisler de hiçbir kişisel bilgiyi ele geçirmemekte, saklamamakta, kullanmamakta ve ifşa etmemektedir.

 

Teknik Bilgi

Bu uygulama sınırlı teknik bilgi göndermektedir(Uygulamanın yaptığı HTTP çağrılarında yer alan IP adresleri gibi);  fakat bunların hiçbirisi kullanılmamakta ve saklanmamaktadır.

Üçüncü Taraf

Uygulamadaki üçüncü taraf servislerin olası bilgi kullanımı ile ilgili konular bu güvenlik politikasına dahil değildir.  Uygulamada üçüncü taraf servislerin yer aldığını ve bizim bu servislere  asgari bir veri seti sağlayacağımızı bilmelisiniz.

 

Rapor İhlalleri ve Daha Fazla Bilgi

Eğer bu güvenlik politikası ile ilgili herhangi bir ihlali bildirmek veya uygulama hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle irtibata geçiniz.

 

İletişim Bilgileri:

EGO Genel Müdürlüğü

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

Adres: Emniyet Mah.Hipodrom Cad.No:5 A Blok

Yenimahalle / Ankara

Tel: 0312 507 11 54

 

Mobile Application Privacy Policy

Personal Information

This application does not collect or transmit any user's personally identifiable information. No personal information is secured ,used, stored, or disclosed by services this application works with.

 

Technical Information

This applicaiton sends limited technical information (such as IP addresses included in the HTTP calls the application makes) but none of that is used or stored.

Third Party

Probable usage of information by third party service is excluded from this privacy policy. You will be clearly made aware of the third parties involved in the app and we will ensure the very minimal set of data to those third parties.

 

Report violations or get more information

If you would like to report any violations of this policy or get more information on any app, please contact us using the contact information below.

 

Contact Information:

EGO Genel Müdürlüğü

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

Address: Emniyet Mah.Hipodrom Cad.No:5 A Blok

Yenimahalle / Ankara

Phone: 0312 507 11 54