İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sayın Mustafa ÜNSAL, 8 Mayıs 2025 Perşembe günü, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla EGO Genel Müdürü Sayın Adem YILGIN ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Zafer TEKBUDAK’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarete, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğünde görevli iş güvenliği uzmanlarının yanı sıra, Kuruluşumuz İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Sayın Serpil ARSLAN ile iş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapan uzman personelimiz de katıldı.

1987 yılından bu yana ülkemizde her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette; çalışan sağlığı, iş güvenliği kültürünün geliştirilmesi, proaktif yaklaşımların benimsenmesi ve Ankara halkına sunulan toplu taşıma hizmetlerinde güvenliğin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Haftanın anlam ve önemine uygun olarak, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sayın Mustafa Ünsal tarafından Genel Müdürümüz Sayın Adem YILGIN’a sembolik olarak baret takdim edildi.

EGO Genel Müdürlüğü olarak, iş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalık oluşturmayı ve bu alandaki uygulamaları sürekli iyileştirmeyi temel bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu vesileyle tüm çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nı kutluyor, sağlıklı ve güvenli bir çalışma yaşamı diliyoruz.

Yayın Tarihi: 13.05.2025
Okunma Sayısı: 243