EGO GENEL MÜDÜRÜ DR. TAYLAN ENGİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ DR. TAYLAN ENGİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Kampüsü’nde okuyan üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

Çubuk Kampüsü’nde okuyan öğrencilerin toplu ulaşımla ilgili taleplerini dinlemek için gerçekleştirilen etkinliğe; EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin’in yanı sıra Otobüs İşletme Daire Başkanı Yahya Şanlıer, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Özge Gürsoy ve Ulaşım Teknolojileri Daire Başkanı Murat Alican Ersever katıldı.

Konuşmasına öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti paylaşarak başlayan EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, kendisinin de aynı zamanda bir öğretim görevlisi olduğunu anımsatarak öğrencilerin taleplerini ilk ağızdan duymak ve toplu ulaşımda yaşadıkları sıkıntılara hızlıca çözüm sunmak amacıyla böyle bir organizasyonu düzenlediklerini dile getirdi. Toplu ulaşımda en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf ettiklerini kaydeden Engin, “Kamunun kaynaklarını verimli kullanmak bizim temel görevimiz. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, Ankaralı vatandaşlarımızın ulaşım kalitesini artırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Öğrencilerle gerçekleştirilen etkinliğin ardından Genel Müdür Dr. Taylan Engin ve beraberindekiler, Çubukta yaşayan vatandaşların ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve onların taleplerini dinlemek amacıyla ABB Çubuk Aile Yaşam Merkezi’nde vatandaşla bir araya geldiler. Vatandaşların görüş ve önerilerini tek tek dinleyerek not alan EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, Çubuk’ta ulaşımda yaşanan sıkıntılara ve taleplere hızlı bir şekilde çözüm üreteceklerini ifade etti.

Yayın Tarihi: 09.05.2024
Okunma Sayısı: 834