EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ULAŞIMA RAMAZAN DÜZENLEMESİ

Sayı:2024/09

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ULAŞIMA RAMAZAN DÜZENLEMESİ

EGO Genel Müdürlüğünce, Ramazan ayı süresince vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için tüm tedbirler alınmıştır.

Bu kapsamda; Kuruluşumuz Raylı Sistem İşletmeleri (Metro ve ANKARAY) Ramazan ayının başladığı 11 Mart 2024 tarihi itibarıyla gece saat 01.00’e kadar hizmet verecektir. Hafta içi 15.00 ile iftar saatine kadar 4,5 dakika, hafta sonu ise saat 17.30-19.30 aralığında 5 dakika sefer aralığı ile çalışacaktır (Teleferik İşletmesi, daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak üzere hizmet verecektir.).

EGO otobüslerinde; Ramazan ayı süresince sabah rutin olarak vermekte olduğumuz ilave servis planlamaları ile 29 güzergâhta vermekte olduğumuz gece servisleri kesintisiz bir şekilde devam edecektir (EK-1: Tablo). Bu servislerin yanı sıra saat 16.00’dan iftar saatine uygun olacak şekilde 41 adet güzergâhta ilave servis planlaması yapılmıştır (EK-2 Tablo).

Vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için denetim görevlilerimizce bu saat aralıklarında saha denetimleri sıklaştırılarak herhangi bir mağduriyete mahal verilmemesi sağlanacaktır.

Ayrıca, Metro Kızılay ve AKM istasyonlarında yolcularımıza iftarlık ikram edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

EK-1 Tablo: Otobüs Gece Servis Saatleri

EK-2 Tablo: Ramazan Ayı Ek Otobüs Servisleri

Yayın Tarihi: 10.03.2024
Okunma Sayısı: 7025