EGO PERSONELİNE STRES VE STRES YÖNETİMİ PROGRESİF GEVŞEME VE POSTÜR EGZERSİZLERİ EĞİTİMİ

EGO PERSONELİNE STRES VE STRES YÖNETİMİ PROGRESİF GEVŞEME VE POSTÜR EGZERSİZLERİ EĞİTİMİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ve Başkent Üniversitesi iş birliği ile yürütülen “Otobüs Şoförlerine Verilen Postür ve Progresif Gevşeme Egzersizlerinin Algılanan Stres Düzeyine Etkisi” Projesi tamamlandı. Proje kapsamında şoförlere “Stres ve Stres Yönetimi, Progresif Gevşeme ve Postür Egzersizleri” eğitimleri verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini artırmak amacıyla eğitim çalışmalarına ağırlık vermeyi sürdürüyor.

EGO Genel Müdürlüğü ve Başkent Üniversitesi iş birliği ile “Otobüs Şoförlerine Verilen Postür ve Progresif Gevşeme Egzersizlerinin Algılanan Stres Düzeyine Etkisi” projesi gerçekleştirildi.

30 Nisan 2023 tarihinde başlayan ve Dr. Öğr. Üyesi Gülay Turgay’ın yürütücülüğünde düzenlenen projede “Stres ve Stres Yönetimi, Progresif Gevşeme ve Postür Egzersizleri” eğitimleri verildi.

ALANINDA UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN UYGULAMALI VE TEORİK EĞİTİM

2022-2023 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar, Mesleki Eğitim ve Öğretim, Mesleki Eğitim ve Öğretimde Küçük Ölçekli Ortaklıklar kapsamında; Ankara’da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerde görev alan, stres yükü fazla sürücülerin yer aldığı gruba, alanında uzman eğitimciler tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

EGO Otobüs şoförlerinin meslek hayatında karşılaşabileceği güçlüklerle başa çıkabilmesi, olası stresli durumlar karşısında karşılaşılan zorlukları daha etkili bir şekilde yönetebilmesi ve toplu ulaşımda vatandaşların memnuniyetlerinin artırılması için Otobüs Daire Başkanlığı’nda (1’inci, 2’inci ve 3’üncü Bölge Müdürlüğü) düzenlenen eğitime 165 şoför katıldı. 

Yayın Tarihi: 03.11.2023
Okunma Sayısı: 1193