CUMHURİYET BAYRAMI’MIZIN 100. YILI OLAN 29 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERİLECEKTİR

Sayı:2023/69

DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları ile (EGO Otobüsleri, Metro, ANKARAY ve Teleferik) Cumhuriyet Bayramı’mızın 100. yılı olan 29 Ekim 2023 Pazar günü vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet verilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması…” kararı gereği vatandaşlarımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Vatandaşlarımız, 29 Ekim 2023 Pazar günü 238 güzergâhta hizmet vermeye devam eden EGO otobüslerinin hareket saatleri ve güzergâhlarına, EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve Kuruluşumuz internet sitesinde (www.ego.gov.tr) bulunan “Şehir İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi” bölümünden ulaşabilir.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, tarihte eşine az rastlanır bir mücadele vererek kazandığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve değerli silah arkadaşları olmak üzere, bu ülke uğruna canını feda etmiş nice isimsiz kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Yayın Tarihi: 25.10.2023
Okunma Sayısı: 16179