“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2023 AĞUSTOS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2023 AĞUSTOS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında, 2023 Ağustos ayının sonuçları açıklandı.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda şoför olarak görev yapmakta olan çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak, görevlerini titizlikle yerine getirenleri ödüllendirmek amacıyla, 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında 2023 Ağustos ayının sonuçlarına göre; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Murat Kılıç, 2. Bölge’den Selçuk Öztürk, 3. Bölge’den Gökhan Akça, 4. Bölge’den Ramazan Taşkın ve 5. Bölge’den Erdal Kılıç ayın şoförü olarak seçildi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek üzere “Ayın Şoförleri” ile 3. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Konuşmasına, ayın şoförleri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Genel Müdür Yardımcısı Tekbudak, “Sizler, EGO'nun yüzü ve hizmet aynasısınız. Her gün binlerce yolcunun güvenli bir şekilde evlerine gitmelerini, işlerine yetişmelerini sağlıyorsunuz. Bu, hiç şüphesiz büyük bir sorumluluktur. Sizlerin özveriyle çalıştığınızı görüyor ve takdir ediyorum.” dedi.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için bazı konulara daha çok odaklandıklarını, yolcuların güvenliğinin her şeyden önce geldiğini belirten Tekbudak, bunun için de sürücülerden trafik kurallarına kesinlikle uymalarını, güvenli sürüş unsurlarını asla göz ardı etmemelerini, araçların günlük bakımı ile emniyet ekipmanlarını eksiksiz kullanmaları gerektiğini vurguladı.

Tekbudak ayrıca sürücü personele “Her zaman söylediğim gibi güler yüzümüz ve yardımseverliğimizle, vatandaşlarımızın her yolculuğunu daha konforlu hale getirmeliyiz. Vatandaşlarımızın işine, okuluna, hastaneye ve günlük hayatında gitmek istediği her yere zamanında ulaşımlarını sağlamak için planladığımız zamanda durakta olmalıyız. Aracınıza binen vatandaşlarımıza kendi ailenize ve size davranılmasını istediğiniz gibi saygılı, seviyeli, nezaket kurallarına uygun, şiddetten uzak, düzgün bir üslupla, Kuruluşumuza yakışır bir şekilde davranmalısınız.” diyerek ikazda bulundu.

Burada konuşulan konuların aslında ayın şoförleri seçilen personelin yerine getirdiğini, zaten bu nedenle de ödüle layık görüldüklerini sözlerine ekleyen Tekbudak, bu vesileyle işlerini düzgün yapan personele de teşekkür etti.

Programda, ödül alan şoförlerin taleplerini de dinleyen Tekbudak, ardından her birini ayrı ayrı tebrik ederek belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 10.10.2023
Okunma Sayısı: 7476