19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NDA EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ

Sayı:2023/33

DUYURU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 104. yılı olan 19 Mayıs 2023 Cuma günü vatandaşlarımıza, EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO Otobüsleri, Metro, ANKARAY ve Teleferik) ile ücretsiz olarak hizmet verilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” kararı gereği vatandaşlarımız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, Metro ve ANKARAY’da saat 06.00-24.00 arasında; Teleferik’te de saat 06.00-21.00 arasında) ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.

19 Mayıs 2023 tarihinde otobüslerde cumartesi çalışma programı ile hizmet verilecektir. Ayrıca, toplu taşıma hizmetlerinde Kuruluşumuz saha denetim sorumluları ile Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için derhal ilave otobüs ve tren servisleri verilecektir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” sözleriyle Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimiz başta olmak üzere, Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarız.

Yayın Tarihi: 17.05.2023
Okunma Sayısı: 7798