RAMAZAN BAYRAMI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA, EGO OTOBÜS, METRO, ANKARAY VE TELEFERİK ÜCRETSİZ

Sayı:2023/19

DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda vatandaşların ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması…” Kararı gereğince vatandaşlarımız,  21, 22, 23 Nisan 2023 tarihlerine rastlayan Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, Metro ve ANKARAY ile daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak kaydıyla Teleferik) ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.

Ayrıca EGO Genel Müdürlüğünce arife gününden itibaren Karşıyaka Mezarlığı'nda 4, Sincan-Cimşit Mezarlığı'nda 2 ve Ortaköy Mezarlığı'nda 1 adet olmak üzere toplam 7 adet solo EGO otobüsü ile sabah 08.00, akşam 18.00 saatleri arasında ring seferleri düzenlenecektir.

Kuruluşumuz saha denetim sorumluları ile Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için derhal ilave otobüs ve tren servisleri verilecektir.

Değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

Yayın Tarihi: 17.04.2023
Okunma Sayısı: 12916