ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ FUTBOL KARŞILAŞMASI NEDENİYLE EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE TOPLU TAŞIMADA ALINAN ÖNLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

Sayı:2022/45

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ FUTBOL KARŞILAŞMASI NEDENİYLE EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE TOPLU TAŞIMADA ALINAN ÖNLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü, Ankaragücü-Beşiktaş arasında 4 Eylül 2022 Pazar günü (bugün) oynanacak Süper Lig müsabakasını izlemeye gidecek vatandaşlarımızın toplu ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamaları için gerekli önlemleri almıştır. Buna göre:

EGO Otobüs Planlaması:

Müsabaka öncesinde normal hatlarımız ile Batıkent’ten kalkan ring araçlarımız kullanılacaktır.

Müsabakanın bitiminde ise tüm hatlarımıza ilave olarak:

  • 531 hattımıza,

  • 540 hattımıza,

  • 541 hattımıza,

  • 561 hattımıza,

Metroyu kullanacak taraftar için de Batıkent yönüne araç planlaması yapılmıştır.

Ayrıca maç çıkışında stada yakın bir konumda araçlarımız ve personelimiz hazır halde bekletilecek ve ihtiyaç olması halinde derhal ilave servisler verilecektir.

Raylı Sistem Planlaması:

Raylı Sistemlerde ise müsabaka nedeniyle maç çıkış saatinde Devlet Mahallesi’nde bulunan cep hattında iki yedek tren bulundurulacak ve maç bitiminde normal tren seferleriyle birlikte işletmeye alınacaktır. İstasyon, anlık olarak gözlenerek gerekli olması halinde de derhal ilave sefer konulacaktır.

Ankara Metrosu Batıkent-Sincan Hattı (M3) İstanbul Yolu İstasyonu ve Botanik İstasyonu arasında bulunan hattın alt yapısının değiştirilmesine yönelik çalışmaların devam etmesi  nedeniyle, İstanbul Yolu, Botanik, Mesa ve Batı Merkez İstasyonlarında işletme yapılamadığından vatandaşlarımız, Eryaman1-2 ve Batıkent İstasyonları arasında otobüs aktarmasıyla taşınacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yayın Tarihi: 04.09.2022
Okunma Sayısı: 3389