“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI TEMMUZ AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI TEMMUZ AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Temmuz ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Temmuz ayı için: 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Cüneyt Turgut, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Volkan Doğan, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Halil Karslı, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Yeter Gökmen ve 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Murat Sazak ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 2. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak, burada yaptığı konuşmada öncelikle uygulamanın başlangıcından itibaren ilk kez bir kadın sürücünün ayın şoförü olarak seçilmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, Yeter Gökmen’i ayrıca tebrik etti. Tekbudak, kadınların iş hayatındaki başarılarına dikkat çekerek, erkek ağırlıklı bir meslek grubu olan otobüs sürücülüğünde de kadınların oldukça başarılı olduğunu ve kadın istihdamının artırılmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Kurumda görev yapan sürücülerin gerekli teknik eğitimlerle mesleki gelişimlerine katkı sağladıklarını ifade eden Tekbudak, bu kapsamda yapılan en son eğitimin kısa bir süre önce sona eren “Güvenli Sürüş ve Trafik Kuralları” olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmasında, 2. Bölgede görev yapan sürücülerle ilgili vatandaşlardan gelen teşekkür mesajlarını da paylaşan Zafer Tekbudak, kovid-19 vakalarının son zamanlarda artmaya başladığını, bu nedenle sürücülerin kendilerine dikkat etmeleri gerektiğini belirterek maske takmaları konusunda tavsiyede bulundu ve ardından Ayın Şoförü seçilen personele teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 24.08.2022
Okunma Sayısı: 8338