EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ EGO SÜRÜCÜ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

 

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ EGO SÜRÜCÜ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş Kurban Bayramı nedeniyle, Otobüs İşletme Dairesi 5. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde sürücü personel ile bir araya geldi. Burada yapılan törende Haziran ayı için seçilen “Ayın Şoförleri”ne de belgelerini takdim etti.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Alkaş, Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığının Sincan’da bulunan yerleşkesinde personelle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bundan sonraki süreçte özellikle bayramlarda, EGO ailesi olarak farklı bölgelerde bir araya gelmeye özen göstereceklerini söyledi.

Konuşmasında, toplumun manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı bayramların; birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine, geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günler olduğunu vurgulayan Alkaş “Bu anlamlı günlerin, yaşamımızın birkaç gününe değil her gününe yayılabilmesi, yani şarkı sözlerinde de olduğu gibi hayatın bayram olabilmesi için toplum olarak daha fazla çaba göstermemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

HAZİRAN AYI ŞOFÖRLERİNE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Programda Haziran ayı için “Ayın Şoförü” seçilen personele de belgelerini takdim eden EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, 2021 yılında başlatılan uygulamada bugüne kadar 90 personele ödül verildiğini açıkladı.

Değerlendirme kriterleri arasında vatandaşlara karşı olumlu davranışlar nedeniyle gelen teşekkür mesajları, trafik kurallarına uyulması, şoförlerimizin çalışma arkadaşları ve amirleri ile uyumu, iş disiplini, kılık-kıyafete gösterilen özen başta olmak üzere dokuz başlığın yer aldığını belirten Alkaş, bu kriterlere uyarak görevini başarıyla yerine getiren personelin 10 adet yevmiye ve “Teşekkür Belgesi”yle ödüllendirildiğini ifade etti.

Ayın Şoförü seçilen; 1.Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Murat Erdem, 2. Bölgeden Serdar Alaettin Dursun, 3. Bölgeden Alattin Kaynar, 4. Bölgeden Tevfik Cevher ve 5. Bölgeden Galip Ünal‘ı görevlerinde gösterdikleri dikkat ve özen için tebrik eden Nihat Alkaş, özveriyle çalışan tüm şoförlere de ayrıca teşekkür etti.

 Konuşmasının sonunda tüm personel ile kıymetli ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Alkaş, çalışanlarının sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur ve esenlik dolu bir bayram geçirmeleri temennisine bulundu. Nihat Alkaş ayrıca, yola çıkacak personele, bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olduğunu hatırlatarak “Ankara dışında bulunan aile büyüklerimizle, sevdiklerimizle bayramlaşmaya giderken, içimizdeki özlem ve kavuşma arzusu, bazen trafikte hataların yapılmasına neden oluyor. Sevdiklerinize giderken, trafikte dikkatli olmanızı özellikle rica ediyorum.” dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen programa Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ile birlikte Genel Müdürlük yönetim kadrosu da katıldı.

Yayın Tarihi: 08.07.2022
Okunma Sayısı: 3596