“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI ŞUBAT AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI ŞUBAT AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

 

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Şubat ayı sonuçları açıklandı.

 

 

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda şubat ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Serdal Kale, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Bilal Demir, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Bektaş Akpınar, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ümit Yılmaz, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Cüneyt Öztürk ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, şoförlerin daha iyi koşullarda hizmet vermeleri için bütün bölge müdürlüklerinde yenilikler ve iyileştirmeler yaptıklarını, eksikleri gidermeye, önerileri değerlendirmeye hazır olduklarını söyledi. Şoförlere kurumun hizmet aynası olduklarını bir kez daha hatırlatan Tekbudak, hizmet kalitesinin artırılması, güvenli ve konforlu bir toplu taşıma hizmeti sunmak amacıyla sürücülerle daha sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirtti.

Sürücülerin gelişime açık olmasını ve meslekleriyle ilgili gelişmeleri takip etmeleri gerektiğine vurgu yaparak, pandemi döneminde ara verilen eğitimlere de yakın bir zamanda tekrar başlayacaklarını söyleyen Tekbudak, “Özellikle teknik konularda biraz daha güncele yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu da biraz okuyarak, araştırarak ve kurumumuzun sizlere verdiği hizmet içi eğitimlere katılarak sağlayabiliriz.” dedi.

Özel Halk Otobüsleri, Özel Toplu Taşıma Araçları ve dolmuşların sürekli artan akaryakıt fiyatları nedeniyle 10 Mart 2022 tarihinde çalışmama kararı alması üzerine, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü olarak, vatandaşları mağdur etmemek için tüm imkânların seferber edildiğini, 202 ek sefer konulduğunu ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, “Böyle bir zamanda çok meşakkatli bir görev üstlenerek vatandaşlarımızı yarı yolda bırakmadınız, onların yanında oldunuz. Ankara halkı için toplu ulaşımı kolaylaştırmak hepimizin görevi ve en zor zamanda bu görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.” dedi.

Vatandaşlar tarafından Başkent 153 sistemi üzerinden, bölgede görev yapan şoförlerle ilgili olarak iletilen teşekkür mesajlarını da paylaşan Tekbudak, ardından ayın şoförlerine belgelerini takdim etti.

 

Yayın Tarihi: 23.03.2022
Okunma Sayısı: 8087