“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI OCAK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI OCAK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Ocak ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda ocak ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Orhan Bolattekin, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ahmet Ersöz, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mevlüt Çakırtepe, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mustafa Gürcan, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Barış Koç ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 2. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, EGO Genel Müdürlüğünün sunduğu toplu taşımada, hizmet kalitesinin artırılması ve kurum içi iletişimin güçlendirilmesi kapsamında, özellikle sürücü personelle daha sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini; ayın şoförü uygulamasıyla başlatılan bu geleneğin bu yıl da devam edeceğini vurgulayarak, 2022 yılının ilk ayının şoförlerini tebrik etti.

Tekbudak, son zamanlarda Başkent 153 Çağrı Merkezi, sosyal medya hesapları ve çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla gelen taleplerde, sürücü personel şikayetinin arttığına da değinerek, “Sizler yaptığınız iş nedeniyle yoğun bir trafiğin içindesiniz. Bir yanda trafiğin yarattığı stres diğer yanda günlük sıkıntılar sizleri yorabilir. Ancak unutmayın ki sizler vatandaşlarımızın can güvenliğini de üstlenerek çok meşakkatli bir görev yapıyorsunuz. Fakat her ne olursa olsun öncelikle bir kamu görevi yapıyor olduğunuzu unutmamanız gerekiyor.” dedi. Zafer Tekbudak konuşmasının ardından EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş’ın 11 Şubat 2022 tarihinde tüm EGO şoförlerine gönderdiği, şoförlerin görev ve sorumluluklarını hatırlatan mesajını da okudu.

Konuşmasını tamamlamasının ardından Tekbudak, Ayın Şoförü seçilen personele teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 25.02.2022
Okunma Sayısı: 9585