EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEHMET SONER’İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEHMET SONER’İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

EGO Genel Müdürlüğü’ne ait araçlara özel bir ilgisi bulunan Polinöropati hastası Mehmet Soner Karakoç, 2. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde misafir edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la sosyal medya üzerinden iletişime geçen Fizyoterapist Yusuf Şentürk, öğrencisinin EGO otobüslerini çok sevdiğini, sosyal medya hesaplarından sürekli otobüslerin fotoğraflarını paylaştığını ve en büyük hayalinin bir EGO otobüsünün şoför koltuğunda fotoğraf çektirmek olduğunu belirterek bu hayalinin gerçekleştirilmesi konusunda yardım talep etti.

Kendisine ulaşan bu talebe duyarsız kalmayan Mansur Yavaş, EGO Genel Müdürlüğüne talimat vererek, Mehmet Soner Karakoç’un isteğinin yerine getirilmesini söyledi.

Yusuf Şentürk ile temasa geçen EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, ailesinin de onayının alınması kaydıyla Mehmet Soner’in bu isteğinin memnuniyetle yerine getirileceğini iletti. Ailenin de onay vermesinin ardından yapılan bir organizasyonla Mehmet Soner, annesi Raziye Karakoç, fizyoterapistleri Yusuf Şentürk ve Arif Yeşilay ile birlikte, Macunköy’de bulunan EGO Genel Müdürlüğü 2. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde misafir edildi. Mehmet Soner burada önce 88 model Mercedes, sonra 2021 model  Mercedes marka EGO otobüslerini inceleyerek şoför koltuğuna oturup fotoğraf çektirdi. Ardından geçtiğimiz aylarda Ankara halkının hizmetine sunulan yeni otobüslerden biriyle kampüs alanında kısa bir tur attı.

Tur sırasında, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan otobüslerin renk ve koltuk döşeme desenlerinin belirlenmesi için yapılan anketlere de katıldığını söyleyen Mehmet Soner, her anlamda EGO’nun sıkı takipçisi olduğunu ve buluşmanın gerçekleşeceğini öğrendiğinden itibaren heyecandan yerinde duramadığını ifade etti.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ile Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök’ün de bulunduğu programda anne Raziye Karakoç, yetkililere ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 22.02.2022
Okunma Sayısı: 4760