“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2021 YILI KASIM VE ARALIK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2021 YILI KASIM VE ARALIK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı itibarıyla başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasının Kasım ve Aralık aylarının sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Kasım ve Aralık ayları için; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Metin Dadaş ve Gökhan Bozok, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Muharrem Yıldırım ve Adem Akdoğan,  3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Veysel Sarı ve Atilla Zan, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Selim Keleş ve Satılmış Demirci, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mehmet Şenel ve Ali Osman Arkaç  ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, 2021 yılında başlatılan uygulama kapsamında bugüne kadar 60 sürücü personelin ayın şoförü seçildiğini vurgulayarak, 2021 yılının Kasım ve Aralık ayında seçilen sürücüleri tebrik etti.

Programda yaptığı konuşmada özellikle son yaşanılan trafik kazalarına dikkat çeken Tekbudak, “Vatandaşlarımızın can güvenliği açısından en tehlikeli durumlardan biri de trafik kazalarıdır. Kazaların büyük çoğunluğunun insan kaynaklı olduğunu düşünürsek, trafik kazalarını önlemenin de bizlere bağlı olduğunu açıkça görebiliriz. Trafik kazalarında suçlu, sorumlu ve neden, aynı değildir. Kazalarda suçlu aramak yerine oluşma nedenlerini ve sorumlularını derinlemesine incelememiz gerekiyor. Yaya veya sürücü olarak trafikte sergileyeceğiniz davranışlar, insan hayatına mal olabileceği gibi hayatlar da kurtarabilir. Bu nedenle sizler trafik kurallarına titizlikle uyacaksınız; bizler de eğitimlere ve denetimlere daha fazla önem vereceğiz. Kazaların azaltılmasına yönelik herkes üzerine düşeni yapacak.” dedi. İşini özenle yapan, kurallara riayet eden, vatandaş memnuniyetini gözeten şoförlerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceğini vurgulayan EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, konuşmasının ardından Ayın Şoförü seçilen personele teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 20.01.2022
Okunma Sayısı: 12202