SMART ANKARA HİBE PROJESİ

Sayı:2021/75

DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türkiye-Avrupa Birliği Mali İşbirliği’nin IPA II (2014-2020) Dönemi kapsamında Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı’nın uygulanmasına yönelik SMART Ankara Hibe Projesi’nin ihale süreçleri başlamıştır. Proje kapsamında Ankara’da Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı (SUMP) oluşturma çalışmaları yapılacaktır. SUMP, Avrupa Birliği nezdinde insan odaklı şehir ulaşım planıdır.

Proje, Ankara’da erişilebilir ve sürdürülebilir ulaşımı sağlamak; sağlık, çevre ve yaşam kalitesini artırmak için Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) vizyon planı çerçevesinde Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı hazırlanmasına yönelik faaliyetleri içermektedir.

Bu kapsamda Kuruluşumuz tarafından yürütülecek olan projenin hizmet bileşeni olarak yayımlanan “SMART Ankara Sustainable Urban Mobility Plan” hazırlanmasına yönelik ihale ön ilanı, 16 Temmuz 2021 tarihinde Avrupa Birliği ihale ilan platformu olan TED E-Tendering'te https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=8913 linki ile yayımlanmıştır. İhaleye teklif vermek isteyenler, 25 Ağustos 2021 saat 14.00’e kadar ilgili link aracılığıyla TED E-Tendering platformundan gerekli bilgiyi edinebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yayın Tarihi: 29.07.2021
Okunma Sayısı: 4762