KURBAN SATIŞ ALANLARI VE KESİM YERLERİNE RAHAT ULAŞIM İÇİN SERVİS DÜZENLEMESİ YAPILMIŞTIR

Sayı:2021/71

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE KURBAN SATIŞ ALANLARI VE KESİM YERLERİNE RAHAT ULAŞIM İÇİN SERVİS DÜZENLEMESİ YAPILMIŞTIR

EGO Genel Müdürlüğünce hizmet vermekte olduğumuz otobüs hat ve güzergâhlarımıza yakın mesafede bulunan ancak araçlarımızın giriş yapmadığı kurban satış alanları ve kesim yerlerine gidecek vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısı yaşamaması için Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin oy birliği ile almış olduğu karara istinaden servis düzenlemesi yapılmıştır.

Kurbanlık satış alanları ve kesim yerlerine giden özel bağlantı yolları üzerinde araç park edilmesinden dolayı trafik akışında yaşanılan yoğunluğun önüne geçilebilmesi amacıyla ek tabloda belirtilen ilgili alanlara yakın mesafede bulunan ve güzergâh yapısı olarak bu alanlara giriş sağlayabilecek dört ayrı otobüs güzergâhımız güncellenmiştir. Ayrıca bu alanların dışında Elvankent Kurban Satış ve Kesim alanına toplu taşıma araçlarıyla ulaşımın sağlanmasını teminen bir adet yeni güzergâh ihdas edilmiştir.

Bu kapsamda 13-23 Temmuz 2021 tarihleri arasında halkımızın kurbanlık satış alanlarına rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımını sağlamak üzere Kuruluşumuzca azami özen gösterilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ek Tablo: 13-23 Temmuz 2021 Tarihleri Arasında Kurban Satış ve Kesim Alanlarına Ulaşım Amaçlı Verilecek Servis Programı

Yayın Tarihi: 12.07.2021
Okunma Sayısı: 4181