EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE MART AYI İÇİN SEÇİLEN “AYIN ŞOFÖRLERİ” AÇIKLANDI

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE MART AYI İÇİN SEÇİLEN “AYIN ŞOFÖRLERİ” AÇIKLANDI

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Mart ayı için belirlenen isimler açıklandı. Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere 5 bölgede yapılan seçimler sonucunda; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Adem Köşker, 2. Bölge’den Murat Baysal, 3. Bölge’den Hayrullah Karademir, 4. Bölge’den Hakan Cihan ve 5. Bölge’den Caner Demirel “Ayın Şoförü” olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök, Mart ayı için seçilen “Ayın Şoförleri” ile 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada öncelikle, ödüle layık görülen sürücüleri, görevlerini icra ederken gösterdikleri dikkat ve özen için kutlayan Zafer Tekbudak, “Genel Müdürlüğümüzün hizmet kalitesini, saygılı ve güler yüzle hizmet sunarak vatandaşlarımıza yansıttığınız için sizleri alnınızdan öpüyorum” dedi.

Tekbudak, Ankara ulaşımında toplu taşıma ile sunulan hizmetlere ilişkin Başkent 153 sistemi üzerinden gelen vatandaşlarımızın taleplerinin, ilgili bölge müdürlüklerimiz ve saha ekiplerince titizlikle değerlendirildiğini belirterek; “Vatandaşlarımız sürücülerimizden şikayetçi olduğu zaman nasıl yüreğimiz acıyorsa, sizler adına gelen teşekkürler de göğsümüzü kabartıyor”. dedi. Vatandaşlardan gelen teşekkür mesajlarından birkaçını ayın şoförleriyle paylaşan Tekbudak, kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi. Konuşmasının ardından Zafer Tekbudak, Ayın Şoförlerine “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Ayın Şoförü değerlendirme kriterleri arasında şoförlerin vatandaşlara karşı olumlu davranışları nedeniyle gelen teşekkür mesajları, trafik kurallarına uyulması, çalışma arkadaşları ve amirleri ile uyumu, iş disiplini, kılık-kıyafete gösterilen özen olmak üzere dokuz başlık yer alıyor. Ayın Şoförü seçilen sürücülere ödül olarak on yevmiye karşılığı ücret ödeniyor.

Yayın Tarihi: 10.06.2021
Okunma Sayısı: 3845