SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDAN MUAF OLAN VATANDAŞLARIMIZA RAMAZAN BAYRAMINDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Sayı:2021/51

DUYURU

Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılım hızının kontrol altına alınması amacıyla 29 Nisan 2021-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle toplu taşıma araçlarının saatleri ve çalışma programı, EGO Genel Müdürlüğünce yeniden planlanarak duyurulmuştu.

Bu tarihler arasında bulunan ve 13-14-15 Mayıs 2021 tarihlerine rastlayan Ramazan Bayramı’nda Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” Kararı gereğince, sokağa çıkma kısıtlaması muafiyeti bulunan vatandaşlarımız, EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.

Güncel servis saatlerimize “www.ego.gov.tr” internet adresindeki “Şehir İçi Ulaşım Bilgi Sistemi/Web Bilgi Sistemi” ve EGO CEP’TE uygulamamızdan erişilebilecektir.

Toplu taşıma sistemlerimizdeki yoğunluk, Kuruluşumuzca anlık olarak takip edilmektedir. İhtiyaç duyulması halinde servis planlamasında gerekli değişiklikler yapılacaktır.

Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Yayın Tarihi: 07.05.2021
Okunma Sayısı: 5855