EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ŞUBAT AYI İÇİN SEÇİLEN “AYIN ŞOFÖRLERİ” AÇIKLANDI

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ŞUBAT AYI İÇİN SEÇİLEN “AYIN ŞOFÖRLERİ” AÇIKLANDI

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Şubat ayı için isimler belli oldu. Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere Şubat ayında; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ali Ateş, 2. Bölge’den Mehmet Gürbüz, 3. Bölge’den Adem Hot, 4. Bölge’den Mustafa Çakmak ve 5. Bölge’den Kerim Aktepe “Ayın Şoförü” olarak seçildi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök, Şubat ayı için seçilen “Ayın Şoförleri” ile 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada öncelikle, ödüle layık görülen sürücülere, görevlerini icra ederken gösterdikleri dikkat ve özen için teşekkür eden Zafer Tekbudak, ayın şoförü seçilmeleri nedeniyle de kendilerini tebrik etti.

Uygulamanın, EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda şoför olarak görev yapmakta olan çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak, görevlerini titizlikle yerine getirenleri ise ödüllendirmek amacıyla başlatıldığını hatırlatan Tekbudak, değerlendirme kriterleri arasında vatandaşlara karşı olumlu davranışlar nedeniyle gelen teşekkür mesajları, trafik kurallarına uyulması, şoförlerimizin çalışma arkadaşları ve amirleri ile uyumu, iş disiplini, kılık-kıyafete gösterilen özen olmak üzere dokuz başlığın yer aldığını söyledi. Ödül olarak on yevmiye karşılığı ücret verildiğini belirten Tekbudak, işini düzgün yapan personel ile gurur duyduğunu ifade ederek, kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ayrıca, içinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi koşullarında özveri ile çalışan tüm fedakâr şoförlerimize de teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 01.05.2021
Okunma Sayısı: 4560