EGO CEP'TE UYGULAMASINDA İYİLEŞTİRİLMİŞ ARAÇ TAKİP SİSTEMİ TEKNİK TEST UYGULAMASI YAPILACAKTIR

Sayı:2021/30

DUYURU

EGO Genel Müdürlüğünce, EGO CEP’TE uygulamasında vatandaşlarımıza daha sağlıklı veri akışı sağlayabilmek amacıyla, iyileştirilmiş araç takip sistemi teknik test uygulaması yapılacaktır.

EGO CEP’TE uygulamasında otobüs konum ve durak bilgileri ile ilgili yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla yapılan araç takip sistemini iyileştirme çalışmalarının test uygulaması, bu hafta sonu gerçekleştirilecektir. Test çalışması, 26 Mart 2021 Cuma akşamı saat 24.00’te başlayıp 27 Mart 2021 Cumartesi akşamı saat 24.00’e kadar devam edecektir. Bu süreçte vatandaşlarımız kesintisiz olarak EGO CEP’TE uygulamasını kullanmaya devam edebileceklerdir.

Genel Müdürlüğümüzce EGO CEP’TE uygulamasının başlamasından itibaren rutin olarak iyileştirme ve güncelleme çalışmaları yapılmaktadır. Mevcut uygulamada görülen sorunlar, EGO CEP’TE uygulamasının güncellenmemesi nedeniyle değil, Elekronik Ücret Toplama Sistemi (EÜTS) yüklenicisinin 2013 yılında imzalanan sözleşmenin araç takip sistemi ile ilgili maddesindeki yükümlülüklerini şimdiye kadar tam olarak yerine getirmemesinden kaynaklanmaktadır.

27 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan sistemin iyileştirilmesine yönelik test çalışmasıyla, siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulması amaçlanmaktadır. Çalışma sırasında yaşanabilecek olası sıkıntılar için şimdiden özür diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yayın Tarihi: 26.03.2021
Okunma Sayısı: 5465