EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ’TAN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ’TAN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, görevleri sırasında yapmış oldukları örnek davranışlar nedeniyle EGO bünyesinde çalışan iki otobüs şoförünü makamında ağırlayarak, “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

İncirli-Bakanlıklar hattında görev yapan EGO otobüs şoförü Mehmet Gürbüz Görev esnasında bulduğu, içinde yüklü miktarda para ve kart olan cüzdanı sahibine ulaştırdı.

Söğütözü Metro İstasyonu-100.Yıl Çiğdem Mahallesi hattında görev yapan Ali Dölek ise servis molası esnasında, hamile eşiyle doktor kontrolünden dönerken kaza yapan ve lastiğinde hasar oluşan vatandaşımızın yardımına koştu.

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Başkent 153 aracılığıyla Belediyemize ulaşarak yaşadıkları olayları anlatan vatandaşların şoförlerimize teşekkür etmeleri üzerine ilgili personeli davet ederek gösterdikleri duyarlılıklardan dolayı kendilerini kutladı.

Alkaş, “Bunlar aslında hepimizin yapması gereken insani davranışlar ama ne yazık ki bu tarz davranışlar özlediğimiz bir davranış haline geldi. Özellikle içinde bulunduğumuz koronavrüs pandemisi sürecinde üstelik bir dinlenme molasında, hiç tereddüt etmeden kaza nedeniyle panikleyen bir vatandaşımızın yardımına koşması; diğer taraftan içinde yüklü miktarda para bulunan bir cüzdanın sahibine ulaştırılması gerçekten özlediğimiz davranış biçimleri.   Her iki arkadaşımızı da kutluyorum. Örnek davranışları için teşekkür ediyorum. Bu insani davranışlarınızın başkalarına da güzel bir örnek olacağına inanıyorum.” dedi. Ardından kendilerine “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Görüşmede hazır bulunan EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer de EGO şoförleri Mehmet Gürbüz ve Ali Dölek’i duyarlı davranışları için tebrik ettiler.

Kendilerine gösterilen ilgi karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden EGO şoförleri de Nihat Alkaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Yayın Tarihi: 08.03.2021
Okunma Sayısı: 9615