TEMİZ HAVAYA TEŞEKKÜR BELGESİ

TEMİZ HAVAYA TEŞEKKÜR BELGESİ

Ankara Metrosu klimalarının tekrar açılmasını sağlayan çalışmanın teknik düzenlemesini yapmış olan EGO personeline, Genel Müdür Nihat Alkaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Ülke genelinde uygulamaya konulan Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, 20 Mart 2020 tarihinde Ankara Metrosu’nun klimaları kapatılmıştı. Dışarıdaki ve içerideki havanın sirkülasyonu sayesinde çalışan Ankara Metrosu klima sistemi,  EGO personeli tarafından, yalnızca dışardan alınan temiz hava ile çalışacak şekilde revize edildi ve Temmuz ayında kullanıma açıldı. EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, yapılan bu çalışma nedeniyle, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi personeli Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Gözüm, Teknisyenler İlker Boran ve Mehmet Bayat’ı davet ederek teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Alkaş, tamamen kendi imkanlarımız ile gerçekleştirilen ve yaz aylarında metro ile seyahat eden vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanan bu teknik dönüşüm çalışması için başta Daire Başkanı İ. Serdar Yeşilyurt olmak üzere, tüm ekibe teşekkür etti. Nihat Alkaş makamında gerçekleşen görüşmede, halk sağlığını ilgilendiren bu çalışmanın EGO Genel Müdürlüğünün öz kaynakları ve ekip çalışması ile yapılmış olmasının önemini vurgulayarak, AR-GE ve inovasyona yönelik benzer çalışmalar yapan EGO personelini teşvik etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 06.11.2020
Okunma Sayısı: 8307