EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV YAPAN MAKAM SEKRETERİ VE MAKAM ŞOFÖRÜ PERSONELİNE ETKİLİ İLETİŞİM VE PROTOKOL KURALLARI EĞİTİMİ

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV YAPAN MAKAM SEKRETERİ VE MAKAM ŞOFÖRÜ PERSONELİNE ETKİLİ İLETİŞİM VE PROTOKOL KURALLARI EĞİTİMİ

EGO Genel Müdürlüğünde, Türkiye Belediyeler Birliği, Belediye Akademisi iş birliği ile düzenlenen makam sekreteri ve makam şoförü olarak görev yapan personele 7-8-9 Ekim 2020 tarihlerinde çevrim içi olarak uzaktan eğitim yöntemi ile “Sosyal Hayatta İletişim” başlığı altında “Etkili İletişim, Protokol Kuralları, Kurumsal İmaj ve Görev Bilinci” konularında verilmesi planlanan eğitim 7 Ekim 2020 tarihi itibarıyla başladı.

Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin tarafından verilen eğitimin ilk gününde, “Görev Bilinci ve Profesyonellik nedir? Profesyonel olmanın özellikleri nelerdir? Kontrollü olmak, Dili Doğru kullanmak, Çalışma Yaşamında Usul ve Adap”  konuları ele alındı.

Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi altyapısı ile zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ve görüntülü görüşme sayesinde karşılıklı iletişimin en yüksek seviyede olduğu eğitime 40 personel katıldı.

8 Ekim 2020 tarihinde düzenelenecek olan eğitimin ikinci gününde “Protokol Kuralları, Ast-üst İlişkileri, Temsil Ağırlama” konuları ele alınacak ve  eğitim Türkiye Belediyeler Birliği Dış İlişkiler Müdürü Yunus Biçer tarafından verilecektir. Prof. Dr. Ünsal Sığrı tarafından verilecek eğitimin üçüncü ve son günü olan 9 Ekim 2020 tarihinde ise “Kurumsal İmaj ve Görev Bilinci” konusu işlenecektir.

Uzaktan eğitimlere dizüstü, masaüstü ve tablet bilgisayarlar ile akıllı cep telefonu yoluyla katılım sağlanmaktadır.

EGO Genel Müdürlüğü Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi iş birliği ile düzenlenen eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecek; ayrıca, anket uygulanarak, eğitim çıktılarının değerlendirilmesi yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 07.10.2020
Okunma Sayısı: 8536