GEÇİCİ OLARAK KAPATILAN ANKARAKART İŞLEM MERKEZLERİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

KORONAVİRÜS SEBEBİYLE GEÇİCİ OLARAK KAPATILAN ANKARAKART İŞLEM MERKEZLERİ HİZMETE AÇILDI

EGO Genel Müdürlüğü Ankarakart İşlem Merkezinde görevli bir personelin koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması üzerine, tedbir amacıyla 5 adet Ankarakart İşlem Merkezi, 16 Temmuz 2020 tarihinde geçici bir süre hizmete kapatılmıştı. Ayrıca, geçici bir süre kapatılan Kuruluşumuz ana hizmet binası şubesi, Kızılay, Akköprü, Dikimevi ve Beşevler’de hizmet veren Ankarakart İşlem Merkezi gişelerinde çalışan toplam 16 personelin tamamına, tedbir amacıyla koronavirüs testi yaptırılmıştı.

Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ilk etapta Kızılay ve EGO Genel Müdürlüğü ana hizmet binasında bulunan Ankarakart İşlem Merkezleri kısıtlı sayıda personelle, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlamıştır.  Ayrıca, mevcut yoğunluğun azaltılması amacıyla, Beşevler Ankarakart İşlem Merkezi, 25 Temmuz 2020 Cumartesi günü (Bugün) saat 11.00 - 16.00 arasında hizmet verecektir.

Hizmet noktalarında dezenfeksiyon işlemleri düzenli olarak yapılmaktadır. Vatandaşlarımızdan işlem yaptırırken özellikle maske takmaları, sosyal mesafeyi korumaları ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yayın Tarihi: 25.07.2020
Okunma Sayısı: 6811