EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ ANKARA HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ VE İLÇE KOOPERATİF YETKİLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ ANKARA HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ VE İLÇE KOOPERATİF YETKİLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Ankara Halk Otobüsleri Kooperatifi (AHOK) ve İlçe Kooperatif yetkilileri ile bir araya geldi. Afşar, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Güdül, Hasanoğlan, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Kızılcahamam, Lalahan, Oyaca, Polatlı ve Şereflikoçhisar İlçe Kooperatif Başkanlarının katıldığı toplantıda, Ankara merkez ve ilçelerindeki, toplu taşımada yaşanılan sıkıntılar  ayrıntılı  olarak dile getirildi. Temsilciler ayrıca, esnafın yaşadığı sıkıntıların çözümü konusunda bir an önce önlem alınması gerektiğini söyleyerek, Genel Müdür Alkaş’tan destek istediler.

Kooperatif yetkililerinin tek tek söz alarak sorunlarını anlatmasının ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Nihat Alkaş, “Toplu ulaşımdaki tüm paydaşlarımızın kazan kazan ilişkisi içinde olacağı bir modeli hep birlikte benimseyip uygulamalıyız. Bu modeli oluştururken, empati kurmalı, tüm Ankaralı hemşehrilerimiz ile esnafımızın ortak menfaatleri doğrultusunda müzakere etmeli ve doğru kararlar alabilmek için tüm paydaşlarla iletişim kanallarını sonuna kadar açık tutmalıyız. Biz Ankara’da toplu taşımadan sorumlu kamu otoritesi olarak hak ve adalet ilkeleri çerçevesinde, en uygun modeli, ulaşabildiğimiz en yüksek verimlilik ve faydada oluşturmaya çalışıyoruz. Biz hiçbir zaman kapıları kapalı bürokratlar olmadık. Kapımız sizlere her zaman açık. Resmiyetle çerçevesi belirlenmiş ilişkiler içinde her zaman bir araya gelebiliriz. Yapabileceklerimiz var, yapamayacaklarımız var. Yapabileceklerimizi yapar, yapamayacaklarımız ile ilgili olarak da ortak bir noktada buluşup çözüm üretmeye çalışırız” dedi.

Yapılan bu toplantının, konuşma zemini ve uzlaşmacı yaklaşımları ile tarihte bir ilk olduğunu vurgulayarak Genel Müdür Alkaş’a teşekkür eden katılımcılar, her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade ettiler.

Toplantıya, EGO Genel Müdür Yardımcısı Emin Güre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ali Cengiz Akkoyunlu ve ilgili daire başkanları ile AHOK yetkilileri  katıldı.

Yayın Tarihi: 20.07.2020
Okunma Sayısı: 8206