EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ VE PERSONELE, PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN TARAFINDAN KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ VE PERSONELE, PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN TARAFINDAN KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ…

EGO Genel Müdürlüğü Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliğinde yönetici ve personele Prof. Dr. Üstün DÖKMEN tarafından kişisel gelişim semineri kapsamında iletişim eğitimi verildi.

Çalışma yaşamında, yönetici-yönetilen, amir-memur iletişiminde yaşanılan eksikliği örneklerle anlatan DÖKMEN, amirlerin çalışanlarını yaptığı işi ile değerlendirmesi; çalışanların işi hakkında yapılan değerlendirmeleri de kişiselleştirmemesi gerektiğini vurguladı.

Çalışanların kendilerini kurumun bir parçası olduğunu hissetmesi durumunda, kurumsal başarının artacağını söyleyen DÖKMEN, yöneticilere personelin başarısı karşısında da iltifata tabi tutulması gerektiğini belirterek, “Marifet iltifata tabidir” sözünü hatırlattı.

Aile içi iletişim, anne-baba rolleri konularına da değinen DÖKMEN herhangi bir krizde “yılmazlık” ya da “yılgınlık” ikileminin çıktığını vurgulayarak “İletişimde yaşanılan krizin adını koyduğunuzda, aynı zamanda krizden çıkıp çıkamayacağınızı da belirlemiş olursunuz.” dedi.

Özellikle aile içi iletişimde, heyecanın canlı kalabilmesinin önemli olduğunun altını çizen DÖKMEN, bunu sağlamanın yolunun da ilişkilerin “Benmari” usulü sıcak tutulmasından geçtiğini söyledi.

EGO Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitim kapsamında DÖKMEN, 17 Aralık 2019 tarihinde Özel Halk Otobüsü, 19 Aralık 2019 tarihinde de Özel Toplu taşıma Araçları şoförlerine kişisel gelişim konusunda eğitim vermişti.

Personel tarafından yoğun ilgi gösterilen eğitim sonrasında, EGO Genel Müdürü Nihat ALKAŞ, katkılarından dolayı Prof. Dr. Üstün DÖKMEN’e plaket takdim etti.

Yayın Tarihi: 24.12.2019
Okunma Sayısı: 8908