EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ EMRE ASLAN’I KURULUŞUMUZA DAVET EDEREK MAKAMINDA AĞIRLADI…

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ EMRE ASLAN’I KURULUŞUMUZA DAVET EDEREK MAKAMINDA AĞIRLADI…

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ’a elektronik posta yoluyla ulaşan Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları birinci sınıf öğrencisi Emre ASLAN, EGO Genel Müdürü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak, ulaşımla ilgili görüşlerini aktarmak ve küçüklüğünden beri hayali olan EGO Genel Müdürlüğü envanterinde kayıtlı 99/371 kod numaralı otobüsü bölge garajında kullanmak istediğini iletti.

ASLAN’ın karşılanması mümkün olan talepleriyle ilgili olarak Başkanımız Mansur YAVAŞ, EGO Genel Müdürlüğü’ne talimat verdi. 

EGO Genel Müdürü Nihat ALKAŞ, ASLAN’ı Kuruluşumuza davet ederek makamında ağırladı. ASLAN, Genel Müdür ALKAŞ’a hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, Ankara Ulaşım Hizmetlerine yönelik görüş ve önerilerini dile getirerek projesini takdim etti.

ASLAN’ı dikkatle dinleyen ALKAŞ, ”Gençlerin Ankara ile bu denli ilgili ve bilgili olması çok güzel bir şey, Ankara için ulaşımda en iyiyi, en doğruyu, en güzeli yine gençlerle birlikte bulacağız, kentimizi hep birlikte yöneteceğiz. Emre gibi gençlere ihtiyacımız var” dedi.

E sınıfı ehliyeti olmadığı için 99/371 kod numaralı otobüsü trafiğe kapalı alanda da olsa kullanamayacağını öğrenen ASLAN bu kez EGO otobüs hurdalığını ziyaret etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine ASLAN, önce Otobüs İşletme Dairesine bağlı Filo Yönetimi Merkezini ardından da  Mamak’ta, 3.Bölge Şube Müdürlüğü’nde bulunan otobüs hurdalığını gezdi. Burada hatıra fotoğrafları çektiren ASLAN, Başkanımız Mansur YAVAŞ’a ve EGO Genel Müdürü Nihat ALKAŞ’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 07.12.2019
Okunma Sayısı: 10978