EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ, 263 HAT NUMARALI OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜNE ÖZENLİ HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ, 263 HAT NUMARALI OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜNE ÖZENLİ HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

263 ETLİK-AŞAĞI EĞLENCE-BAKANLIK hattında görevli olan EGO şoförü Murat CAN, hastaneye giden akülü sandalyeli yolcusunu otobüse iniş ve binişlerinde yardımda bulundu.  Engelli vatandaşımızın,  bu özenli davranış karşısında şoförümüze sözlü olarak teşekkür etmesinin ardından, bir kez de Mavi Masa üzerinden kurumumuza iletti.

EGO Genel Müdürü Nihat ALKAŞ, kendisine intikal ettirilen bu durumun ardından görevli şoför ile tanışmak istedi. ALKAŞ, EGO şoförü Murat CAN’ı makamında ağırlayarak, özenli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. ALKAŞ, “Vatandaşa düzgün davranan, işini layıkıyla yapan arkadaşlarımızın ödüllendirilmesi gerekiyor. Bu tarz davranışlar özlediğimiz bir davranış biçimi haline geldi. Seni bu zarafetinden, nazik davranışından ve engelli vatandaşımıza karşı tutumundan dolayı yürekten kutluyorum. Bundan sonra da bu güzel davranışların artmasını ümit ediyorum. EGO Genel Müdürü olarak teşekkür ediyor ve Başkanımız Mansur YAVAŞ’ın sevgilerini iletiyorum” dedi.

Aslında tüm vatandaşlara gerekli özeni göstermesinin görevleri olduğunu belirten EGO şoförü Murat CAN'da dokuz yıldır bu kurumda çalıştığını ve ilk defa bir Genel Müdür tarafından ağırlandığını vurgulayarak çok heyecanlandığını söyledi. CAN ayrıca “Dünya engelliler için bir dakika dursun, çok önemli değil. Toplumun buna ihtiyacı var. Bu insanları dışlamaktansa benimsemek lazım. Sonuçta engelli olmak onun tercihi değildi. Engelli vatandaşlarımız belediyemizin hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalıdır. Engelsiz insan bana daha çok engel çıkarıyor.” dedi.

EGO Şoförü Murat CAN’a, EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih ERYILMAZ ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Mustafa GEYİKÇİ'de teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 25.10.2019
Okunma Sayısı: 11752