EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ’TAN PERSONELE BAYRAM ZİYARETİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ’TAN PERSONELE BAYRAM ZİYARETİ

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Kurban Bayramı’nın ilk günü sabahında, içerisinde Bakım-Onarım birimleri ile Merkez Atölye Müdürlüğü’nün yer aldığı Macunköy Otobüs II. Bölge Müdürlüğü ve Ankara Metrosu İşletme ve Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanların Kurban Bayramını kutladı.

Sabah saat 05.30’da başladığı ziyaretin ilk bölümünde Ankara halkının güven içerisinde, kesintisiz ve konforlu ulaşımlarının sağlanmasında görevli teknik ekipten, temizlik görevlisi ve sürücüsüne kadar EGO II. Bölge çalışanlarının bayramlarını kutlayarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Burada yaptığı kısa konuşmada Ankara halkının güven içerisinde ulaşımının sağlanması sürecinde görünmeyen ancak gece gündüz, özveriyle çalışan bir çok emeğin bulunduğunu belirten Alkaş, “İsimsiz Kahramanlar” olarak nitelendirdiği çalışanlarına teşekkür etti. Personelin çalışma alanlarını da bizzat gezerek, yaşadıkları sıkıntılar konusunda bilgi alan Alkaş, sıkıntıların en kısa zamanda çözümlenmesi konusunda yetkili başkanlıklara talimat verdi.

Özellikle sürücülerin güler yüzle Ankaralılara hizmet vermeleri gerektiğinin altını çizen Alkaş, çalışanların karşılaştıkları herhangi bir sorunla ilgili olarak kapısının daima açık olduğunu vurguladı.

Ardından yine Macunköy’de bulunan Ankara Metrosu İşletme ve Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Alkaş, Anons Sistemi ile vatmanların bayramlarını kutlayarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bayram tebriği ile selam ve sevgilerini de iletti.

EGO II. Bölge Müdürlüğü çalışanları da Genel Müdür Nihat Alkaş'ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek hem kendisine hem de mesaj göndererek bayramlarını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür ettiler.

Yayın Tarihi: 11.08.2019
Okunma Sayısı: 10046