ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI OLARAK SEÇİLEN SAYIN MANSUR YAVAŞ GÖREVİNE BAŞLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI OLARAK SEÇİLEN

SAYIN MANSUR YAVAŞ GÖREVİNE BAŞLADI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mansur Yavaş, mazbatasını aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan devir teslim töreninin ardından göreve başladı.

Mansur Yavaş, Hacı Bayram Camii'nde sabah namazı kıldıktan sonra Hacı Bayramı Veli Türbesi'nde dua etti. İlerleyen saatlerde ise ailesiyle birlikte Ankara Adliyesi'ne gitti. Yavaş, yetkililerden mazbatasını aldı.

"Seçim bitti, seçimde olanlar geride kaldı" dedi. Herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalışacaklarını, hizmetlerinde adalet ve liyakatın ön planda olacağını söyledi.

BELEDİYEDE DEVİR-TESLİM

Ardından Büyükşehir Belediyesi binasına gelen Yavaş, girişte bekleyen personel ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi sona eren Mustafa Tuna, Yavaş ve beraberindekileri makamında karşıladı. Yavaş törende, belediye mührünü Tuna'dan teslim aldı. Tuna da Yavaş'ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ

Yavaş, Tuna'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi sırasında güzel hizmetleri olduğunu belirtti. Kendisinin de Tuna'yı takdir eden sosyal medya paylaşımları bulunduğunu ifade eden Yavaş, töreni düzenlediği için Tuna'ya teşekkür etti. Yavaş, "Bundan sonra kendisinin değerli fikirlerinden, tecrübelerinden yararlanacağız. Bu devir teslim töreninde, kendisinden görevi devralmaktan da ayrıca çok mutluyum" diye konuştu.

Sayın Mansur Yavaş devir teslim töreninin ardından göreve başladı.

 

Yayın Tarihi: 09.04.2019
Okunma Sayısı: 29614