432 AŞTİ - İlçe Araçları Depolama Alanı İçin Yeni Servis Eklenmiştir

 

DUYURU

Ankara’nın çevre İlçelerine ve büyük yerleşim merkezlerine toplu taşıma hizmeti vermekte olan Çevre İlçe Toplu Taşıma Araçlarının Kazım Karabekir Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi vb. ana arterler üzerinde depolama yapmaları nedeniyle görüntü ve gürültü kirliliğine, Trafik akışında yoğunluğa sebebiyet vermelerinin önlenmesi için İlçe Araçları Depolama Alanı Yenimahalle, Orman Çiftliği Mahallesi (Toptancı hali arkası) Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan alanda İlçelere düzenli olarak seyahat imkânı vermektedir.

 Bu nedenle; İllerden, çevre İlçelerden gelerek çevre İlçelere ve AŞTİ’ye gidecek vatandaşlarımızın hem kolay ulaşılabilir ve kullanılabilir olması üzerinden değerlendirilerek hem de İlçelerimizin Ekonomisinin ve Turizminin kalkınmasına katkı sağlayacağı açısından 432 “AŞTİ - İlçe Araçları Depolama Alanı” flama adlandırması ile yeni bir hat açılarak AŞTİ ile İlçe Araçları Depolama Alanı arasında aşağıda belirtilen güzergâhta 12.12.2022 Pazartesi günü itibariyle araçlarımızla toplu taşıma hizmeti verilmeye başlanılacaktır.

resim

 

Hattımızın Güzergahı:

İlçe Terminali - Fatih Sultan Mehmet Bul. - Akköprü Kav. - Mevlana Bul. - AŞTİ (Zemin Kat), Dönüş; AŞTİ - Mevlana Bul. - Dumlupınar Bul. - Mevlana Bul. - Akköprü Kav. - Fatih Sultan Mehmet Bul. - İvedik Kav. - Fatih Sultan Mehmet Bul. - İlçe Terminali.” şeklinde düzenlenmiştir.

Semt Sakinlerine Önemle Duyurulur.

EGO Genel Müdürlüğü

Yayın Tarihi: 07.12.2022
Okunma Sayısı: 13475